Shanghai, China[email protected]

Video

Mesin Nggawe Kuku

mesin nggawe kuku, mesin nggawe kuku kanthi kacepetan dhuwur, mesin nggawe kuku palsu
mesin nggawe kuku kanthi kacepetan dhuwur, mesin nggawe kuku kanthi otomatis
SMS ZDJ X50 Mesin gaweyan paku cilik kecepetan
Z94 1C Mesin nggawe kuku otomatis
7A Mesin Nggawe Kuku
mesin gaweyan baja kuku wesi otomatis

Mesin Bending CNir Stirrup

Model-2 Mesin Lentur Stirrup otomatis
Model-3 CNC Stirrup Making Machine
Mesin-Bender Model CNC Stirrup Model-4 Kanggo Didol
Model-5 Otomatis Mesin Stirrup CNC otomatis

Mesin Rolling Thread Hidrolik

Mesin Rolling Utas Z28-150
Z28-500 Mesin Gulungan Gelang Utas Z28-500 otomatis
Mesin Gulung Thread Z28-650 otomatis