Shanghai, China[email protected]
SMS-D3-20 Mesin Nggawe Menyang Kanthi Kanthi Plato

Mesin Nggawe Meneng

Katrangan Product

Screws minangka bagean saka kulawarga pengikat benang sing kalebu bolts lan kandang uga sekrup khusus kaya skru kayu tukang kayu lan skru tutup otomotif. Utas (utawa alur) bisa mlaku ngiwa utawa kiwa, tapered, sakcara, utawa sajajar. Ana rong jinis ngawut-awut, mesin lan kayu. Loro-lorone digawe saka logam, nanging mesin mesin duwe diameter konstan lan gabung karo kacang-kacangan, nalika skru kayu dipasang lan ukurane menyang permukaan kayu sing sejatine.

We nawakake mesin gaweyan skru kanthi kinerja dhuwur. Mesin nggawe skru kita dirancang lan diprodhuksi, supaya bisa bersaing karo pasar internasional. Mesin header iki dikenal kanthi kekiyatan lan kualitase. Mesin header iki kasedhiya ing rega utama ing industri.

Mesin judhul kadhemen iki kanthi otomatis lan gampang dienggo kanthi latihan sithik, dilengkapi karo Solid Die kanggo ngasilake kosong kanggo Bolts, Screws, Rivets lan komponen liyane sing padha. Mekanisme nglereni lan ngalahake duwe piranti keamanan sing bakal mandhegake kacilakan utama yen ana fungsi sing ora normal ing mesin.

Proses Pabrikan Meneng

Machining mung digunakake kanggo desain unik utawa kanthi ngawut-awut cilik sing ora bisa ditindakake kanthi cara liya. Proses mesin kasebut pas, nanging akeh banget, mbuwang, lan larang banget. Umume kabeh ngawut-awut yaiku diprodhuksi massa kanthi nggunakake cara benang, lan iku prosedur sing diterangake luwih rinci.

Kadhemen judhul

1 Kawat diwenehi panganan saka kumparan mekanik liwat mesin prestasionalitas. Kawat sing terus diluncurake langsung menyang mesin sing kanthi otomatis nglereni kabel kanthi dawa sing ditetepake lan mati ngethok sirah sekrup kothong dadi bentuk preprogrammed. Mesin judhul nggunakake mati sing mbukak utawa ditutup sing salah siji mbutuhake tusukan utawa rong tusukan kanggo nggawe sirah sekrup. Mati sing ditutup (utawa padhet) nggawe skru sing luwih tepat. Rata-rata mesin mesin kadhemen ngasilake 100 nganti 550 blanks sekrup.

Utas muter

2 Sawise sirah kadhemen, bloteng ngawut-awut otomatis dipotong kanggo nglereni benang mati saka hipper sing kedher. Hopper nuntun blok ngawut-awut ngilangi cangkeme sing mati, nalika priksa manawa ana ing posisi feed sing bener.

3 Kothong banjur dipotong nganggo siji teknik. Ing seda timbal, rong warata digunakake kanggo motong benang sekrup. Siji wong mati tetep ana, nanging sing liyane muter kanthi cara timbal balik, lan kothong meneng digulung ing antarane loro. Yen mati bentuke silinder ora ana tengah, kothong skru digulung ing antarane rong nganti telung puteran mati kanggo nggawe benang rampung. Cara pungkasan kanggo muter benang yaiku proses mati rotary planet. Iki nahan kendharaan sekrup sing ora cocog, dene sawetara mesin pemotongan mati kudu ngubengi kothong.

Sinau luwih lengkap babagan mesin gulung cepet kacepetan kanthi cepet.

Utas bisa dipotong ing pirang-pirang cara. Ing metode timbal balik, kenging meneng digulung ing antarane loro mati. Ing metode cylindrical, wis diuripake ing tengah-tengah sawetara penggelek.

Utas bisa dipotong ing pirang-pirang cara. Ing metode timbal balik, kenging meneng digulung ing antarane loro mati. Ing metode cylindrical, wis diuripake ing tengah-tengah sawetara penggelek.

Kabeh telung metode nggawe ngawut-awut kualitas sing luwih dhuwur tinimbang macem-macem mesin sing dipotong. Iki amarga benang ora secara harfiah dipotong sajrone proses gulung, banjur kesengsem menyang kothong. Dadi, ora ana materi logam sing ilang, lan kelemahane logam ora bisa diindhari. Utas kasebut uga luwih tepat. Teknik sing luwih produktif yaiku kanthi mateni rotary planet, sing nggawe kacepetan kanthi 60 nganti 2,000 bagean saben menit.

 

Ndeleng Video

SMS-D3-20 Mesin Nggawe Menyang Kanthi Kanthi Plato

ModelUnitSMS-D3-20
DiametermmΦ4.0
Length Max.Blankmm20
Length Max.Cut-offmm47
Strokmm40
Kapasitaspcs./min160-190
Ukuran Mati utamammΦ20 * 36
Ukuran saka 1 & 2 PunchesmmΦ18 * 50 * 2
Potong Mati MatimmΦ13 * 25
Ukuran pemotongmm6*25*42
Daya motor Mailkw1.1
Pump Pumpw180 (1 / 4HP)
Ukuran saka mesin (L * W * H)mm1500*850*1100
Bobot resikkg650
Ndeleng Video

Mesin Produsen Skru SMS-D4-40 Kanggo Didol

ModelUnitSMS-D4-40
DiametermmΦ5.0
Length Max.Blankmm40
Length Max.Cut-offmm48
Strokmm68
Kapasitaspcs./min150-180
Ukuran Mati utamammΦ30 * 60
Ukuran saka 1 & 2 PunchesmmΦ25 * 65 * 2
Potong Mati MatimmΦ15 * 30
Ukuran pemotongmm10*35*72
Daya motor Mailkw2.2
Pump Pumpw180 (1 / 4HP)
Ukuran saka mesin (L * W * H)mm1800*850*1150
Bobot resikkg1200

Fitur:

1. Struktur sing tepat lan stabil bisa nggawe rivet sing tepat / mini kanthi keluwesan.

2. China dipatenake plank plank angkat serikat lan bisa nyuda panyimpangan kumulatif ing majelis kanggo njamin stabilitas sistem ngangkat.

3. Sistem angkat fleksibel njamin efisiensi mesin kasebut.

4. Pandhuan sisih geser bisa nyuda swing sing nduwure.

5. Dhasar sing keras lan stabil nambah kaku saka mesin lan stabilitas judhul

Ndeleng Video

Mesin Kayu Skru SMS-D5-65

ModelUnitSMS-D5-65
DiametermmΦ7.0
Length Max.Blankmm65
Length Max.Cut-offmm80
Strokmm92
Kapasitaspcs./min120-140
Ukuran Mati utamamm343,55 80
Ukuran saka 1 & 2 PunchesmmΦ31 * 75 * 2
Potong Mati MatimmΦ19 * 35
Ukuran pemotongmm10*35*72
Daya motor Mailkw3
Pump Pumpw180 (1 / 4HP)
Ukuran saka mesin (L * W * H)mm2300*1080*1250
Bobot resikkg1800
Ndeleng Video

Mesin-mesin Screw Awal SMS-D5-80

ModelUnitSMS-D5-80
DiametermmΦ7.0
Length Max.Blankmm80
Length Max.Cut-offmm90
Strokmm110
Kapasitaspcs./min100-140
Ukuran Mati utamamm743,5 * 100
Ukuran saka 1 & 2 PunchesmmΦ31 * 75 * 2
Potong Mati MatimmΦ19 * 35
Ukuran pemotongmm10*35*72
Daya motor Mailkw3
Pump Pumpw180 (1 / 4HP)
Ukuran saka mesin (L * W * H)mm2400*1080*1250
Bobot resikkg1850
Ndeleng Video

SMS-D5-100 Mesin Nggawe Menyang Tukang Kering

ModelUnitSMS-D5-100
DiametermmΦ3.0-7.0
Length Max.Blankmm100
Length Max.Cut-offmm120
Strokmm130
Kapasitaspcs./min80-100
Ukuran Mati utamammΦ35 * 120
Ukuran saka 1 & 2 PunchesmmΦ30 * 80 * 2
Potong Mati MatimmΦ20 * 35
Ukuran pemotongmm10*35*72
Daya motor Mailkw3
Pump Pumpw180 (1 / 4HP)
Ukuran saka mesin (L * W * H)mm2500*1150*1350
Bobot resikkg2210
Ndeleng Video

Mesin Nggawe Baja Menang SMS-D5-150

ModelUnitSMS-D5-150
DiametermmΦ3.0-7.0
Length Max.Blankmm150
Length Max.Cut-offmm168
Strokmm190
Kapasitaspcs./min80-100
Ukuran Mati utamammΦ40 * 180
Ukuran saka 1 & 2 PunchesmmΦ35 * 100 * 2
Potong Mati MatimmΦ20 * 35
Ukuran pemotongmm10*35*72
Daya motor Mailkw3
Pump Pumpw180 (1 / 4HP)
Ukuran saka mesin (L * W * H)mm2600*1150*1350
Bobot resikkg2990

Mesin sing dibutuhake kanggo nggawe ngawut-awut

Introduksi ringkes proses lan mesin sing dibutuhake:

(1). Narik garis kasar menyang patch garis sing dibutuhake. (Mesin gambar kabel)

(2). Nyetel, ngasilake, lan mbentuk kepala sekrup ing mesin heading. (Mesin judhul Screw)

(3) .Pencet untu ing mesin gulungan benang kumparan, lan rampung ngawut-awut kanthi lengkap (Utas mesin gulung)

(4). Nambani skru semi-rampung ing perawatan panas miturut standar (Tungku perawatan panas)

(5). Miturut syarat, proses plating dll. (Mesin plating Zinc)

(6). Paket lan metu saka pabrik

Napa kita milih mesin nggawe skru Somose?

Kita produsen profesional macem-macem macem-macem jinis skru, kuku, mesin rivet, sing duwe pengalaman luwih saka 18 taun kanggo ngasilake garis produksi skru. Ora mung duwe pengalaman sing sugih kanggo ngasilake mesin sing bermutu, nanging uga tim teknis sing kuwat minangka dhasar.