Shanghai, China[email protected]
Mesin Nggawe Kuku

Mesin Nggawe Kuku

Garis mesin nggawe kuku yaiku: mesin nggambar kabel, mesin nggawe kuku, mesin polesan kuku lan sawetara mesin cilik tambahan.

Mesin nggawe kuku kabel (mesin ngasilake kuku, peralatan ngasilake kuku, mesin pabrik kuku) yaiku mesin kanggo nggawe kuku kawat (kuku umum).

Kuku kawat sing duwe sirah lan integral shank ing sirah, shank kasebut dibentuk kanthi tip lan duwe sumbu, lan endhase duwe pinggiran kurfak sing nemtokake bunderan lengkap; ditondoi yen pusat endhas dipinggir kanthi radial saka sumbu shank.

Proses Manufaktur Kuku

proses nggawe paku

Umume kuku digawe saka gulungan kawat logam. Kawat kasebut diwenehi panganan mesin sing bisa nganti 700 kuku saben menit. Kuku kasebut bisa uga terus dipotong utawa dibentuk, dibersih, rampung, lan diisi.

Pecahan garis produksi kuku kalebu peralatan mesin nggawe kuku, mesin nggambar kabel, mesin cuci kuku ing antarane piranti kanggo nggawe mesin kanggo nggawe kuku.

Proses prodhuksi kuku kalebu nggambar kawat, ngecor, lan polish. Gambar saka kumparan dibutuhake diameter saka bentuk baja bunder asli. Sampeyan bakal rampung yen sampeyan ngecul ing sisih ngisor lan pucuk sirah amarga yen sampeyan nganggo gulungan gulungan, sampeyan bakal duwe kuku.

Cara operasional kuku ing ngisor iki yaiku:

Nggambar kabel. Tahap pertama lan set off yaiku nglukis cangkang kanthi ngiringake kawat. Sawise rampung, sampeyan bisa nggambar kumparan menyang diameter sing pengin.

Nail nggawe. Mesin nggawe kuku lan komponen tambahan banjur nggawe paku sing dibutuhake.

Nail polishing. Mesin nggawe kuku pukulan sirah kanggo mbentuk topi, kuku sampeyan kudu polish. Iki minangka tugas kanggo mesin polesan kuku. Nyampurake kuku kanthi sawdust kanthi sinkron kanggo mbantu entuk padhang sing dibutuhake.

Metering lan kemasan.

Bahan Minyak

Umume kuku digawe saka baja. Aluminium, tembaga, kuningan, tembaga, baja tahan karat, salaka nikel, monel, seng, lan wesi uga digunakake. Kuku tergal dilapisi karo seng supaya bisa nambah resistensi karat. Kuku baja bledon diobong dadi geni supaya menehi oksida blimbing rampung sing menehi resistensi karat tartamtu. Kuku sing dilapisi semen bener ditutupi nganggo resin plastik kanggo nambah genggeman. Sawetara pria diwenehi lapisan lapisan enamel berwarna kanggo dicampur karo warna materi sing lagi diikat.

Bahan Minyak

Nggambar kabel

Proses kerja logam iki mbantu nyuda bagean silang saka kabel. Nggambar kabel duwe akeh aplikasi lan ora kena nggawe awake dhewe. Kanthi bisa nyuda bagean salib kabel kanthi ngliwati kabel liwat salah sawijining sérial, teknik manufaktur iki minangka konsep sing pinjam.

Gumantung saka dawa lan diameteripun kuku, ing mesin nggambar kabel narik kuku kawat liwat cilik mati kanggo nyuda diameteripun kuku lan nambah dawa pucuk. Mesin nggambar kawat bisa nggayuh katrampilan sing apik kanthi nggambar kuku kawat kanthi mbungkus.

Proses Ngolah Kuku

1 Kawat ditarik saka kumparan lan panganan menyang ing mesin nggawe kuku ing kana yen digendhekake sepasang gripper mati. Bentuk sirah saka pucuk kuku wis digawe mesin nganti pungkasan.

2 Nalika mati ngepelake kawat kasebut ing panggonane, mburi kabel gratis disembelih nganggo palu mekanik. Iki ngrampungake mburi kabel menyang rongga mati kanggo mbentuk pucuk kuku.

3 Kanthi kawat sing isih dikepit ing tiwas, sekelompok pemotong sing berbentuk pucuk ngepang ujung kuku sing bentuke pucuk, mbentuk titik kasebut lan nglereni kuku bebas saka sisa kawat sing metu saka kumparan.

4 Metu sing mati lan mekanisme sing ngusir nempelake kuku ing panci ngisor mesin. Pungkasan saka kabel digambar saka kumparan lan panganan menyang mesin. Siklus banjur diwiwiti maneh.
Wangun tambahan

Nail

Mesin Polishing Kuku

Sawise mesin nggawe kuku mbentuk topi, kumparan kasebut kudu disepelekake supaya bisa diangkat dadi kuku. Ing mesin polesan kuku nggawe kuku luwih padhang kanthi nyampur karo gabung lan dicampur kanthi seger. Empu bakal mbantu sampeyan entuk tingkat padhang sing dibutuhake.

Rampung (Opsional)

Kuku kasebut dibersihake ing laras puteran sing diisi soda kalsium panas. Nailremoves sembarang lenga saka mesin sing mbentuk lan ngresiki klapa utawa nippings logam cilik, bisa uga nempel ing kuku.

Akeh kuku diwenehi padhang pungkasan sadurunge dibungkus. Iki dileksanakake kanthi nempatake kuku ing drum putar sawdust sing panas supaya gampang polish permukaan kuku. Kuku liyane bisa uga dilewati ing geni sing murub ing oven supaya rampung. Kuku tergalimus dicelupake menyang tangki seng sing dileleh ing proses sing diarani galvanizing panas. Lapisan seng uga ditrapake kanthi ngombe kuku nganti udakara 570 ° F (300 ° C) ing wadhah tertutup sing dipasang karo bubuk sing kasusun saka bledug seng lan seng. Kuku ditutupi liyane uga dicelup utawa disemprot kanggo entuk pungkasan.

Gumantung saka toleransi sing dikarepake, sawetara kuku khusus uga mbutuhake langkah perawatan panas tambahan.

Kontrol Kualitas

Bahan mentah kudu memenuhi standar tartamtu kanggo komposisi kimia, kekuatan ngasilake, atose, resistensi karat lan properti liyane. Iki biasane disertifikasi dening perusahaan sing nyedhiyakake kawat kasebut, lan bisa dipriksa kanthi mandhiri dening pabrikan kuku.

Sajrone Pabrik, kuku uga kudu diwenehi spesifikasi tartamtu babagan dimensi lan properti. Iki digayuh kanthi nggunakake cara sing dikenal minangka kontrol proses statistik, sing biasane menehi dimensi lan sifat kuku sing diprodhuksi lan ngevaluasi owah-owahan liwat teknik analisis statistik.

Kita minangka pabrik mesin manufaktur kuku kanthi profesional, nyedhiyakake macem-macem peralatan manufaktur kuku lan mesin bantu, hubungi kita kanggo tawaran sing paling apik lan informasi liyane.