Shanghai, China[email protected]
Mesin gulung benang Z28-150

Mesin Rolling Thread Hidrolik

Mesin gulung benang otomatis hidraulik kanthi rega paling apik Mesin gulung benang otomatis hidrolik utamane digunakake kanggo gulung kadhemen radial, proses gulung kadhemen minangka teknologi pangolahan non-canggih, proses nggunakake extrusion alat gulung, serat logam gulung terus, muter digawe nalika meksa kudu bisa ningkatake kekuwatan permukaan, kekerasan lan kekuatan bahan kerja, nambah efisiensi pakaryan tinimbang nglereni, malah kaping pirang-pirang, bisa nylametake materi kanthi gampang kanggo ngotomatisasi proses ..

Mesin gulung benang otomatis hidraulik biasane digunakake kanggo kabeh jinis benang njaba, kalebu benang umum, benang trapezoid lan modulus, uga, pabrik bisa mbentuk, lampu sing rol, kayata proses gulung gulung.

Sampeyan bisa ngolah benang lurus / benang cincin / benang meneng / bolt umum / samberan heterogenik lan rak roda / rapi kerang lan nganggo sekrup ing ngisor stasiun sing adhem. Mesin digawe karo piring baja sing dilapisi, nampilake struktur rasional, operasi gampang lan kualitas sing dipercaya, Iki dirancang kanthi kauntungan efisiensi, energi-energi lan konsumsi murah lan mesin ide kanggo ngasilake bagean sing standar lan ora standar. .

Mesin Gulung Thunder Hidraulik Z28-40B

Z28-40B MESIN ROLLING MACHINE
KatranganParamèter
Tekanan gulung80KN
Rentang diameter diameter bahanFeed Radial5-30mm
Feed Axial5-22mm
Roller bolonganDiameteripun roller bolong120-170mm
Dhiameter roller batin54mm
Kekandelan rol maksimal100mm
MotorDaya sing Aktif4kw-4
Daya Hidrolik1.4kw-4
Daya Kelangan90w
Jarak Pusat Spindle120-240mm
Sudut kecenderungan spindle± 3 °
Kacepetan spindle34/43/57/72 (r / min)
Ukuran Mesin1480 * 1500 * 1050mm
Bobot saka mesin1000kg ± 50kg
Loro benangtanpa watesan
Ndeleng Video

Mesin Rolling Utas Z28-150

Z28-150 MESIN ROLLING MACHINE
KatranganParamèter
Tekanan gulung180KN
Rentang diameter diameter bahanFeed Radial6-50mm
Feed Axial6-42mm
Roller bolonganDiameteripun roller bolong120-170mm
Dhiameter roller batin54mm
Kekandelan rol maksimal100mm
MotorDaya Utama5.5kw
Daya Hidrolik2.2kw-4
Daya Kelangan90w
Jarak Pusat Spindle170-240mm
Tingkatan feed spindle5mm / s
Sudut kecenderungan spindle± 3 °
Kacepetan spindle36/47/60/78 (r / min)
Ukuran Mesin1600 * 1550 * 1445mm
Bobot saka mesin1800kg ± 50kg
Loro benangtanpa watesan

Mesin Gulung Thread Z28-200 Profiroll

Z28-200 MAJLIS ROLLING THREAD
KatranganParamèter
Tekanan gulung200KN
Rentang diameter diameter bahanFeed Radial6-60mm
Feed Axial6-52mm
Roller bolonganOtomatis diameter max roller210mm
Dhiameter roller batin75mm
Kekandelan rol maksimal120mm
MotorDaya Utama11kw
Daya Hidrolik4kw
Daya Kelangan125w
Jarak Pusat Spindle150-270mm
Tingkat feed spindle aktif5mm / s
Sudut kecenderungan spindle± 15 °
Kacepetan spindle16/26/38/55/90 (r / min)
Ukuran Mesin1700 * 1850 * 1550mm
Bobot saka mesin2300kg ± 50kg
Loro benangtanpa watesan

Mesin Rolling Thread Z28-250 Bolt

Z28-250 MAJLIS ROLLING THREAD
KatranganParamèter
Tekanan gulung260KN
Rentang diameter diameter bahanFeed Radial90mm
Feed Axial60mm
Roller bolonganOtomatis diameter max roller210mm
Dhiameter roller batin75mm
Kekandelan rol maksimal120mm
MotorDaya Utama15kw
Daya Hidrolik5,5 kw
Daya Kelangan125w
Jarak Pusat Spindle150-300mm
Tingkat feed spindle aktif5mm / s
Sudut kecenderungan spindle± 15 °
Kacepetan spindle16/26/38/55/90 (r / min)
Ukuran Mesin1950 * 1750 * 1600mm
Bobot saka mesin3000kg ± 50kg
Loro benangtanpa watesan
Ndeleng Video

Z28-500 Mesin Gulungan Gelang Utas Z28-500 otomatis

Z28-500 MACAM ROLLING THREAD
KatranganParamèter
Tekanan gulung500KN
Rentang diameter diameter bahanFeed Radial12-110mm
Feed Axial12-80mm
Roller bolonganDiameteripun roller bolong180-240mm
Dhiameter roller batin85mm
MotorDaya Utama15kw
Daya Hidrolik5,5 kw
Daya Kelangan125w
Jarak Pusat Spindle150-300mm
Jarak bahan kerja1-12mm
Sudut kecenderungan spindle± 15 °
Kacepetan spindle16/26/38/55/90 (r / min)
Ukuran Mesin2600 * 2100 * 1600 (mm)
Ukuran Kabinet Listrik800 * 500 * 1250 (mm)
Bobot saka mesin4500kg ± 50kg
Loro benangtanpa watesan
Ndeleng Video

Mesin Gulung Thread Z28-650 otomatis

Z28-650 MAJLIS ROLLING THREAD
KatranganParamèter
Range diameteripunFeed Radial120mm
Feed Axial120mm
Ukuran ambane maksimum rodha sing amba200mm
Max diameteripun njaba die die290mm
Dhiameter roller batin100mm
Jarak saka pusat spindle300-410mm
MotorKekuwatan aktif22kw
Hidrolik7.5kw
Kelangan0,125 kw
Pasukan nggulung650KN
Sudut miring Spindle± 8 °
Kacepetan spindle16/26/38/55/90 (r / min)
Ukuran Mesin2550 * 2700 * 3100mm
Bobot saka mesin6100kg
Loro benangtanpa watesan

Fitur Utama

  • 1 Alat mesin dilap nganggo piring baja sing awet banget nalika digunakake
  • 2 Rolling wheel kalebu wesi hard, bisa owah miturut panjaluk pelanggan.
  • 3 Geser bagean sawise mecah manual, nambah tliti mesin.
  • 4 Ukuran cilik, efisien lan kurang swara.
  • 5 Kanthi motor berkualitas tinggi, supaya mesin sampurna.
  • 6 Kothak panyebaran daya kanthi peralatan berkualitas tinggi sing liwat mesin frekuensi tinggi, supaya mesin tahan.
  • 7 Gear distribusi kanthi desain kothong, ora mbatesi dawa meneng maneh, dawa meneng ora bisa diwatesi kanthi teori.
  • 8 Duwe Relay Wektu, nyuda tenaga kerja, nggawe benang sekrup duwe konsistensi sing dhuwur.
  • 9 Kanthi nggunakake mesin roller benang, rebar bisa diproses nganggo benang lurus. Sawise ngolah, kekuwatan kompres bisa nambah 20% -30, resistensi kesel bisa nambah 40% -60%, resistensi karat bisa uga nambah 50% -200%
  • 10 Sataun babar pisan lan pandhuan teknis Lifelong

kita mesin gulung benang hidrolik ngidini produksi kelompok gedhe lan cilik kabeh jinis benang sing bisa digawe adhem kanthi cara sing paling ekonomis. Data dhasar normal sing dinyatakake ing tabel kanggo saben jinis mesin ora mbatesi nilai. Tes praktis ing bidang teknik manufaktur lan prilaku materi ngluwihi watesan kinerja mesin kita lan liya-liyane. Pangembangan kita ditemtokake kanthi nambah lan mindhah kawruh sing akurat supaya bisa meteng desain khusus kanggo aplikasi khusus, spesial material, dimensi spesifik & corong sing bisa mati.

Konstruksi kanthi kuat ngidini mbentuk benang, cacing, serrasi, knurl, kaku lan kesederhanaan: kasta kelas kanthi keras lan geser kanthi scrap, uga penyesuaian gampang mesin uga alat nggampangake buruh sing ora trampil ngoperasikake mesin kasebut. Mesin sanget cocog kanggo produksi massa lan rampung lumahing rampung.

Sistem batang batang

Sistem batang batang

Loro gulune diselarasake lan muter ing arah sing padha, lan rong rol gulung kasebut digulung supaya benang sing dibutuhake lan wujud liyane

Murni Tembaga Murni

Murni Tembaga Murni

Motor tembaga murni luwih kuwat lan luwih tahan nganggo motor biasa, lan duwe umur layanan luwih dawa. Kanthi gampang bisa ngatasi bahan baja kekuatan dhuwur.

Klep relief

Bahan berkualitas tinggi, tahan lan tahan lama, ora gampang karat. Kinerja sing luwih aman lan stabil lan sealing kenceng.

Panel Kontrol

Tombol siji kanggo miwiti, trep lan cepet. Setelan kontrol ngalih kualitas dhuwur kanggo nyukupi syarat sambungan rebar kanggo dawa lan arah saka macem-macem bagean.

Sistem batang batang

Gear transmisi ditambani kanthi apik sawise perawatan panas, kanthi swara mesin kurang lan daya tahan dhuwur.