Shanghai, China[email protected]

Peralatan Custom

Somose nawakake layanan khusus sing bisa dirancang miturut produk pelanggan. "Urip kanthi kualitas, entuk manfaat dening manajemen, lan dikembangake dening ilmu pengetahuan lan teknologi" Sambutan pelanggan sing nyenengake ing omah lan luar negeri kanggo ngunjungi perusahaan.