Shanghai, China[email protected]
Model-2 Mesin Lentur Stirrup otomatis

Mesin Bending CNir Stirrup

Katrangan Product

Mesin lentur Stirrup nduwe jeneng liyane sing diarani mesin nggawe pumprup. Mesin iki nganggo macem-macem digunakake ing industri bangunan lan konstruksi. Mesin nggawe stirrup ing sawetara jinis yaiku mesin lentur bar, nanging duwe sawetara fungsi yen mesin lentur normal ora duwe. Stirrup bender bisa mbengkongke bar, rebar, nguatake bar lan baja ing 180 ° dadi macem-macem bentuk miturut setelan sing beda, kayata segitiga, kuadrat, pentagram, polygon lan cincin. Kejabi, mesin iki uga bisa mbengkongake logam kanthi bentuk "U". Pramila mesin mandhuwur uga diarani alat-alat mlengkung U.

Iki minangka peralatan pangolahan baja terintegrasi kanthi fungsi lurus, mbengkongake lan motong. Mula, bar baja bisa diproses dadi macem-macem sudhut lan radius sing digunakake kanggo konstruksi, kayata segitiga, quadrangle, pentagram, ring, pirang-pirang poligon liyane, lsp.

Somose otomatis mesin sing digawe mikropon dikontrol dening sistem CNC. Iku salah sawijining mesin tunggal kalebu fungsi straightening, stirrup lenturan lan nglereni bar baja. Bisa ngrampungake lurus, mbengkong lan motong kabel coil lan bar lurus kanthi otomatis tinimbang buruh 20-30. Iki banget nyuda tenaga kerja lan ngirit biaya, saéngga adid mesin bubuk otomotif bidirectional kanthi akeh digunakake ing industri konstruksi lan pabrik mesin baja baja kanthi ukuran gedhe. Kajaba iku, bendter strup kanthi otomatis langsung-arah nggawe mlengkung ganda dobel, sing nambah efisiensi produksi kanggo tanduran fabrik baja. Umumé, ana macem-macem gulungan rebar sing beda-beda digunakake ing bangunan. Contone, potongan motong sing beda-beda, macem-macem jinis stotor dibutuhake. Ora masalah apa-apa strat ing konstruksi dibutuhake, Mesin bender otomatis stokter bidirectional otomatis nduweni kemampuan kanggo nyukupi panjaluk sampeyan. Tanpa mangu, milih mesin bender Somrup CNC milih kualitas, rega, lan layanan sing paling apik.

Ndeleng Video

Model-2 Mesin Lentur Stirrup otomatis

Piranti kasebut nggunakake sistem kontrol PLC sing bisa diprogram, sing bisa ngolah bar baja lan iga, lan kanthi otomatis ngrampungake langkah-langkah kanggo straightening, ukuran, mbengkongake lan ngethok bar baja. Bisa mbengkokake garis baja kanthi diameter 10mm maksimal lan terus ngasilake produk kanthi rata. Industri konstruksi, tanduran pangolahan baja sing akeh lan lapangan liyane. Kajaba iku, peralatan kasebut wis saya tambah sawise produksi kaping pirang-pirang produksi, lan bisa ngrampungake pangolahan baja lan kabutuhan produksi.

Kapabilitas pangolahan baris sijiBar baja bunder (HPB300): Φ4 - 12 [mm]
Rebar Ribbed (HRB400): Φ4 - 10 [mm]
Kapabilitas pangolahan rong barisBar baja bunder (HPB300): Φ4 - 10 [mm]
Rebar Ribbed (HRB400): Φ4 - 8 [mm]
Potongan Diproses≤ 2
Sudut lentur± 180 °
Kecepatan mlengkung maksimal800 ° / sec
Suhu kerja-5 ℃ ~ 40 ℃
Wangun pangolahan baja200 jinis
Ketepatan dawa± 1mm
Akurasi ngarepke± 1 °
Kacepetan traksi maksimal60m / mnt
Kekuwatan rata5kw / jam h
Dhuwur rodha rodha lenturan1180mm
Peralatan daya22kw
Ukuran Mesin3280 * 1000 * 1800mm
Bobot saka mesin1550kg
Ndeleng Video

Model-3 CNC Stirrup Making Machine

  • Perangkat kasebut bisa ngolah bar lan tulang baja (bisa diproses sajrone 13m), kanthi macem-macem aplikasi lan fungsi sing luwih lengkap.
  • Panggunaan struktur kawat terpadu terpadu, luwih tliti.
  • Nggunakake sistem kontrol program PLC, presisi dhuwur, kesalahan cilik.
  • Kanthi fungsi lentur rong arah, bisa ngolah macem-macem bagean.
  • Ruang panyimpenan gedhe, bisa ngolah luwih saka 500 spesifikasi workpiece sing beda.
  • Piranti pindho kabel sing kompatibel karo roda, kabel gampang. Gampang operate lan gampang sinau.
  • Desain slope engineering, ora kekacoan, efisiensi Processing dhuwur.

Kapabilitas pangolahan baris sijiBar baja bunder (HPB300): Φ4 - 14 [mm]
Rebar Ribbed (HRB400): Φ4 - 14 [mm]
Kapabilitas pangolahan rong barisBar baja bunder (HPB300): Φ4 - 12 [mm]
Rebar Ribbed (HRB400): Φ4 - 10 [mm]
Potongan Diproses≤ 2
Sudut lentur± 180 °
Kecepatan mlengkung maksimal1000 ° / sec
Suhu kerja-5 ℃ ~ 40 ℃
Wangun pangolahan baja500 jinis
Ketepatan dawa± 1mm
Akurasi ngarepke± 1 °
Kacepetan traksi maksimal75m / mnt
Kekuwatan rata5kw / jam h
Dhuwur rodha rodha lenturan1380mm
Peralatan daya28,5 kw
Ukuran Mesin3550 * 1150 * 2020mm
Bobot saka mesin2000kg

Mesin lentur CNC Stirrup mesthi nyebabake pangembangan industri, kanthi prestasi teknologi internasional sing paling maju lan sawetara paten penemuan inti. Pangembangan lan produksi mesin lengkap CNC Stirrup Bending lan ndhukung macem-macem peralatan bantu kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing beda ing saindenging jagad. Mekanisme lentur jinis disk supaya ora tabrakan saka kacepetan, nggawe tingkat pass nganti 100%; struktur nyukur digunakake pamisah kanthi macem-macem kanthi desain piso, nambah urip layanan. Kontrol output pulsa kanthi kacepetan 100K / S, kontrol kendali tertutup nyata-wektu drive servo kanthi tliti kanthi dhuwur, produksi kecepetan dhuwur nalika njamin akurasi akurasi dhuwur.

Keuntungan Kita

1. Mesin Bending Stirrup duwe teknologi maju mesin lentur rebar dienalake saka Eropa, efisiensi dhuwur uga daya tahan dhuwur lan desain manungsa pancen aman lan dipercaya, akeh unit duwe paten kanggo penemuan;

2. Single Wire Diameter 5-13 mm, kabel dobel 5-10 mm; machining presisi lan cepet;

3. Stirrup Making Machine duwe tliti kontrol PLC sing dhuwur, tampilan LCD gampang kanggo operasi, duwe perpustakaan grafis sing kuat, bisa komunikasi karo piranti lunak manajemen;

4. Basis nglereni kapisah dipisahake karo pemotong ndandani, pemotong mobile duwe papat sisih kerja supaya gampang diganti, desain iki bakal nambah efisiensi lan murah biaya, iki uga duwe paten kanggo penemuan;

5. Kekuwatan motor bender mesin ditambah, kabinet kendali listrik stabil digunakake kanthi bantuan unit suhu tetep;

Ndeleng Video

Mesin-Bender Model CNC Stirrup Model-4 Kanggo Didol

Mesin Bending Bar CNC otomatis Baju Model CNC dirancang dening insinyur kita sing duwe pengalaman praktis luwih saka 10 taun.

  • Duwe kapasitas proses lengkap, sing bisa mbengkongake garis baja 180 °.
  • Iki bisa mbengkongake diameter baja maksimal 4-12mm.
  • Nggarap sawetara proses otomatis saka panganan sing ora diganggu, lurus, mbengkongaken lan nglereni.
  • Produk iki digunakake ing industri konstruksi, pabrik pangolahan baja baja gedhe, jalur sepur kanthi kacepetan gedhe, dalan lebar, konstruksi konservasi banyu, lsp.

Kapabilitas pangolahan baris sijiBar baja bunder (HPB300): Φ4 - 12 [mm]
Rebar Ribbed (HRB400): Φ4 - 10 [mm]
Kapabilitas pangolahan rong barisBar baja bunder (HPB300): Φ4 - 10 [mm]
Rebar Ribbed (HRB400): Φ4 - 8 [mm]
Potongan Diproses≤ 2
Sudut lentur± 180 °
Kecepatan mlengkung maksimal800 ° / sec
Suhu kerja-5 ℃ ~ 40 ℃
Wangun pangolahan baja500 jinis
Ketepatan dawa± 1mm
Akurasi ngarepke± 1 °
Kacepetan traksi maksimal75m / mnt
Kekuwatan rata5kw / jam h
Dhuwur rodha rodha lenturan1180mm
Peralatan daya26kw
Ukuran Mesin3480 * 1050 * 1800mm
Bobot saka mesin1700kg
Ndeleng Video

Model-5 Otomatis Mesin Stirrup CNC otomatis

  • 1. Panel sentuhan otomatis CNC
  • 2. Ngolah kanthi lengkap babagan feed baja bar, lurus, mbengkong lan motong
  • 3. Lengkungan luwih saka 500 jinis miturut desain
  • 4. Operasi sing aman, efisiensi dhuwur lan presisi dhuwur
  • 5. Digunakake kanthi wiyar

Kapabilitas pangolahan baris sijiBar baja bunder (HPB300): Φ4 - 14 [mm]
Rebar Ribbed (HRB400): Φ5 - 10 [mm]
Kapabilitas pangolahan rong barisBar baja bunder (HPB300): Φ4 - 12 [mm]
Rebar Ribbed (HRB400): Φ4 - 10 [mm]
Potongan Diproses≤ 2
Sudut lentur± 180 °
Kecepatan mlengkung maksimal1000 ° / sec
Suhu kerja-5 ℃ ~ 40 ℃
Wangun pangolahan baja500 jinis
Ketepatan dawa± 1mm
Akurasi ngarepke± 1 °
Kacepetan traksi maksimal75m / mnt
Kekuwatan rata5kw / jam h
Dhuwur rodha rodha lenturan1380mm
Peralatan daya30.5kw
Ukuran Mesin3550 * 1080 * 2020mm
Bobot saka mesin2450kg

Struktur Model-2

model-2 Struktur

Struktur Model-3

model-3 Struktur

Struktur Model-4

model-4 Struktur

Struktur Model-5

model-5 Struktur

Fitur Utama

  • Peralatan produksi mesin baja otomatis kanthi otomatis, kanthi fungsi lurus, mesin macem-macem.
  • Nggunakake kontrol cerdas, bisa ngolah macem-macem ukuran macem-macem alun, bentuk, inten, poligon lan liya-liyane.
  • Saka rod kawat bahan mentah menyang produk strrup sing sepisan dibentuk, bisa ngolah hawa dingin, baja kawat rodha kekuatan panas.
  • Efisiensi produksi dhuwur, padha karo tenaga kerja 20 nganti 30.
  • Mesin mlengkung baja pancen praktis, mung siji wong sing bisa ngoperasikake, sing ngirit akeh tenaga kerja.
  • Nyimpen bahan mentah, ing karya terus ngecor meh ora ilang sirah baja.
  • Tapak sikil cilik, nyimpen area kerja lurus lan wilayah kerja nglereni, bisa kerja ing wilayah sing sempit.
  • Kos perlindungan mesin gelung bolong sing ditegesi maneh lan biaya konsumsi energi saya sithik. Perbandingan antara mesin mbentuk bolong otomatis lan produksi semi-mekanik manual: semi-mekanik manual (lurus - nyukur-mbengkongake - mbentuk)

Napa milih mesin mesin strup otomatis Somose CNC

Sakarepe, Mesin mlengkung stimrup netepi standar internasional. Mesin lentur kanthi alon-alon otomatis kita wis lulus sertifikasi CE, ISO, ROHS. Kita janji bakal nawarake pelanggan kanthi nggegirake stokter nganggo high quality.

Keloro, Somose nduwe grup insinyur profesional. Dheweke bisa menehi dhukungan apa wae sing dibutuhake dening klien ing omah lan ing luar negeri. We nawakake layanan sawise-sales sing apik kanggo bedhah bubuk.

Kaping tiga, ora preduli nalika sampeyan tuku mesin benderung strotor, kita bakal menehi rega sing padha. Mesthekake yen sampeyan bisa menehi saben bender adhem otomatis saka Somose. Sampeyan bakal seneng layanan sing luwih apik kanthi menehi pesanan benggala rebar kita.

Pungkasan, minangka pabrikan bensin CNC stimrup, kita bisa ngowahi benders aduh nganggo logo lan desain klien. Iki bakal mbantu para klien sing pengin ngembangake merek dhewe kanggo nggawe mesin kasebut.

 

pakaryan apik
Sistem lurus

Sistem straightening

Mekanisme lurus multi-rol, ora ana kerusakan kanggo bar baja, efek lurus luwih apik

Sistem lentur

Penyebaran lan daya tahan radhang paru-paru. Sudut bisa diatur kanthi sewenang-wenang, lan adus macem-macem wujud lan ukuran bisa diasilake.

panel kontrol

Panel Kontrol

Teknologi layar tutul sing cerdas lan sistem identifikasi kesalahan cerdas trep lan cepet

Kuwat motor

Kuwat motor

Daya sing kuwat kanggo njaga efisiensi kerja, gampang digunakake, tanpa usaha

Kabel Detail

Kabel Detail

Spesifikasi kabel apik, rute jelas, lan aplikasi iku gampang