Shanghai, China[email protected]

Layanan Sawise-Sale

Komitmen Layanan:

1. Perusahaan kasebut tetep kanthi lan nindakake undang-undang lan peraturan nasional sing relevan, lan janji nggunakake indikasi sing ditemtokake minangka syarat sing paling dhasar kanggo menehi pangguna layanan sing padha utawa luwih dhuwur tinimbang standar sing.

2. Sesuai karo peraturan "Tiga Penjaminan" ing negara kasebut, perusahaan nangani tata cara kanggo nyunting, ngganti lan ndandani amarga kekurangan produk perusahaan.

3. Kabeh peralatan dijamin setaun lan dijaga kanggo urip.

Jaminan Layanan:

1. Pusat layanan pelanggan nganakake konsultasi telpon, garansi lan resepsi keluhan kanggo pangguna pungkasan 8:30-18.00 saben dina.

2. Kabeh produk sing wis bali menyang pabrik dijamin bisa didandani sajrone telung dina sawise bali menyang pabrik. Inspektur kualitas banjur bakal mriksa produk lan lulus tes.

3. Pusat layanan teknis perusahaan lan pojokan pangopènan khusus nasional nyedhiyakake pangguna karo layanan perawatan produk lan konsultasi kanggo mesthekake pangguna.

4. Kabeh toko ndandani khusus ing negara kasebut ana gudang barang khusus perusahaan, nyedhiyakake jaminan sing kuat kanggo pasokan bagean nol.

Cathetan: Perusahaan ora nyedhiyani layanan babar pisan gratis nalika kahanan ing ngisor iki kedadeyan.

1. Ngembangake wektu jaminan gratis perusahaan

2. Kertu jaminan produk ora bisa diwenehake

3. kertu Warranty lan tuku invoice sing wis diowahi

4. Ngalahake utawa ngapusi produk kita

5. Nomer kode garis njero ruangan lan njaba ing kertu jaminan ora konsisten karo barcode produk sing bakal didandani.

6. Kerusakan sing disebabake instalasi, transfer lan pangopènan toko khusus perusahaan kita.

7. Gagal amarga pasokan listrik sing ora cocog, serangan kilat, bencana alam, utawa panggunaan utawa perawatan sing ora bener.

8. Ora bisa menehi invoice tuku utawa sertifikat tuku sing sah.

Ndandani ngluwihi garansi gratis

1. Pituwas ngluwihi jaminan gratis kanggo mbayar biaya.

2. Ragad sing ngluwihi garansi gratis diwenehake menyang pangguna miturut peraturan biro rega lokal lan standar tingkat ndandani.

3. Regane biaya dumadi saka ragad lawang-lawang, biaya pangopènan, ragad remot, biaya bahan bantu lan biaya ganti barang.