Shanghai, China[email protected]

Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Shanghai Somose Machinery Co, Ltd, nemokake Minhang District, Shanghai, China. Tanduran tanduran perusahaan 266 meter persegi.Yen didegake ing taun 1990, kita wis nggawe pabrik Cold Heading Machine, CNC Stirrup Bending Machine, Hydraulic Thread Rolling Machine, Nail Screw Making Machine luwih saka 20 taun. Perusahaan iki wis nampa pengalaman manufaktur kanthi pirang-pirang taun, kanthi rega murah, murah, kanthi jumlah pangguna sing ditambani.

Pabrik Pabrik

Tim

Kita wis nggawe tim desain lan pangembangan profesional, Adhedhasar pengalaman luwih saka rong puluh taun ing bisnis Mesin, kita yakin desain lan harga sing kompetitif bakal mbantu sampeyan menang bagean marketing. sampeyan bakal satisified karo layanan profesional kita. produk kita wis layak, lan adol kanthi apik ing Asia Tenggara, Timur Tengah, Asia, Afrika lan negara liya lan wilayah liyane. Kanthi akeh manufaktur terkenal sing ndhukung produksi, pabrik kita entuk pujian sing dhuwur saka Mayoritas pelanggan

Pasar

Saperangan wiwit ditetepake ing taun 1990, kanthi tim sales sing sampurna ing omah lan ing luar negeri. Produk wis didol menyang luwih saka 50 negara. Saiki kita duwe pangsa pasar ing Eropa, Lor lan Amérika Kidul, Australia, Afrika, Timur Tengah lan Kidul-Wétan. Asia.

Menehi kasempatan, kita janji ora bakal ngeculake sampeyan. Ngenteni kerjasama kita.

Pengemasan

Kualitas lan layanan

Ing taun-taun pungkasan, perusahaan kita luwih setya nambah level teknologi lan kualitas produk, njaga reputasi kualitas apik lan layanan pangiriman kanthi cepet, supaya produk bisa disenengi para klien. Yen ana kekurangan kanggo produk mesin kita sawise adol, kita bakal bisa ndeleng para penutupan domestik lan ndandani mesin kanthi gratis, lan menehi solusi ganti kanggo pelanggan manca ing 24 jam, utawa malah menyang luar negeri kanggo ndandani mesin kanggo pelanggan manca .

Perusahaan kita negesake prinsip bisnis "kualitas pertama, sing paling dhuwur para pelanggan", nyedhiyakake pelanggan kanthi produk paling kelas, kanthi tulus nampani kabeh kanca supaya bisa ngubungi informasi luwih lengkap lan ngarepake kerja sama karo sampeyan!

Kunjungan Pelanggan