Shanghai, China[email protected]

Produk Utama

Mesin Nggawe Kuku
Mesin nggawe paku wis digunakake ing industri morden. Mesin nggawe kuku kanthi otomatis minangka mesin nggawe kuku khusus sing dirancang ...
Mesin Bending CNir Stirrup
Mesin lentur stirrup duwe jeneng liyane sing diarani mesin nggawe stotor. Mesin iki nganggo macem-macem digunakake ing bangunan lan ...
Mesin Rolling Thread Hidrolik
Mesin gulung benang otomatis hidrolik kanthi rega paling apik Mesin gulung benang otomatis hidrolik utamane digunakake kanggo radial ...
Mesin Tajuk Cold
Mesin judhul kadhemen mbentuk kothong logam dadi bagian sing dibentuk kanthi nggunakake ram pembalasan kanggo meksa kena mati. Panas dudu ...
Mesin Nggawe Meneng
We nawakake mesin gaweyan skru kanthi kinerja dhuwur. Mesin nggawe skru kita dirancang lan diprodhuksi, kanggo saingan karo ...
Mesin Bolt Gawe
Kita produsen profesional macem-macem macem-macem mesin nggawe bolt, sing duwe pengalaman luwih saka 18 taun kanggo ngasilake samberan ...
Mesin Rolling Thread Speed of High
Mesin rol bolongan ngasilake benang kanthi ngobahake lan ngobahake logam kanthi bentuk benang. Mesin rol bolongan digunakake kanggo ...

Produsen Mesin Gelombang Lentur CNC Profesional

Perusahaan utamane ngasilake: Mesin Cold Heading, Mesin Lentur Stirrup CNC, Mesin Rolling Thread Hidraulik, Mesin Nail Making, lan sapiturute.